la musona logo

¿Por qué La Musona?

vedella la musona aberdeen angus osona

Escollir la carn de La Musona és alimentar-te amb una carn de qualitat, criada amb respecte i calma. És escollir un model de producció sostenible que cuida l’entorn, el benestar animal i la teva alimentació. És apostar per una carn amb arrels, un producte cuidat d’inici a fi.

Carn de vedella Aberdeen Angus 100% natural

A La Musona venim d’una empresa familiar especialista en genètica animal, per això podem garantir la puresa de la raça Aberdeen Angus, una carn molt tendra, sucosa i saborosa gràcies al greix intravenós que conté, que és insaturat i, per tant, saludable. Tots els productes són naturals, sense additius ni conservants.

Model sostenible i respectuós

Garantim el benestar animal i treballem per aconseguir una petjada de carboni neutre. Les vaques, bous i vedelles es crien en llibertat als vasts camps de La Masia on convivim amb elles i s’alimenten de manera natural. Els nostres proveïdors són de proximitat i el circuit és curt amb el mínim d’intermediaris.

nosaltres-musona-3

Des que vaig tastar la carn de La Musona que és on compro tota la vedella. A part que és deliciosa i agrada a tota la família, em facilita la logística i prenc consciència de la quantitat de carn vermella que mengem.

– Miquel, Vic

Compra fàcil i de proximitat

Apostem per una venda de proximitat que garanteixi la màxima sostenibilitat, traçabilitat i contacte humà possibles. Ens agrada fer la compra fàcil i propera incorporant les últimes tecnologies, aportant informació rigorosa i tractant de tu a tu a les persones amb qui interactuem.

Compartir: