la musona logo

Per què La Musona?

La Musona vedells angus al camp de Ray-grass Osona

Escollir la carn de La Musona és alimentar-te amb una carn de qualitat, criada amb respecte i calma. És escollir un model de producció sostenible que cuida l’entorn, el benestar animal i la teva alimentació. És apostar per una carn amb arrels, un producte cuidat d’inici a fi.

Carn de vedella Aberdeen Angus 100% natural

A La Musona venim d’una empresa familiar especialista en genètica animal, per això podem garantir la puresa de la raça Aberdeen Angus, una carn molt tendra, sucosa i saborosa gràcies al greix intravenós que conté, que és insaturat i, per tant, saludable. Tots els productes són naturals, sense additius ni conservants.

la musona angus osona envasada al buit

Model sostenible i respectuós

Garantim el benestar animal i treballem per aconseguir una petjada de carboni neutre. Les vaques, bous i vedelles es crien en llibertat als vasts camps de La Masia on convivim amb elles i s’alimenten de manera natural. Els nostres proveïdors són de proximitat i el circuit és curt amb el mínim d’intermediaris.

la musona hamburgueses angus vic osona

Des que vaig tastar la carn de La Musona que és on compro tota la vedella. A part que és deliciosa i agrada a tota la família, em facilita la logística i prenc consciència de la quantitat de carn vermella que mengem.

– Miquel, Vic

Newsletter - La Musona cristina puigdollers compra online angus

Compra fàcil i de proximitat

Apostem per una venda de proximitat que garanteixi la màxima sostenibilitat, traçabilitat i contacte humà possibles. Ens agrada fer la compra fàcil i propera incorporant les últimes tecnologies, aportant informació rigorosa i tractant de tu a tu a les persones amb qui interactuem.

Compartir: