la musona logo

Ja no n’hi ha prou en ser sostenibles, cal regenerar la terra.

Tenim un compromís: contribuir a la transició del sector carni cap a un model 100% sostenible i regeneratiu.

FILOSOFIA

Per continuar avançant, ens enfoquem en qualitat i no en quantitat

Des de la implementació de la ramaderia extensiva, a la proximitat dels nostres col·laboradors i la reducció al mínim dels intermediaris. Cuidem cada detall per potenciar un model realment sostenible.

Vedella 100% Aberdeen Angus

Vedella 100% Aberdeen Angus

Ramaderia Extensiva - Nosaltres

Ramaderia extensiva i agricultura regenerativa

Model Sostenible - Nosaltres

Model sostenible i cíclic

Benestar Animal - Nosaltres

Transparència i benestar animal

Comerç proximitat - Nosaltres

Compra fàcil i de proximitat

LA NOSTRA CARN

Vedella pura raça Aberdeen Angus

La raça Aberdeen Angus és una de les millors races del món. Carn de vedella prèmium molt tendra, sucosa i saborosa gràcies al greix intramuscular que conté, que és insaturat i, per tant, saludable.

Les nostres vaques i toros venen d’Escòcia. Van arribar a la família fa més d’una generació i podem garantir la seva puresa i qualitat perquè La Musona prové del Grup Gepork, empresa familiar especialista en genètica animal.

AGRICULTURA I RAMADERIA

Ramaderia extensiva i agricultura regenerativa

A més de ser capaços de garantir la puresa de la raça i un model respectuós, treballem per oferir serveis que van més enllà de la cria, la distribució i la venda de carn.

Explorem tot el món de l’Aberdeen Angus. Des de les experiències a la història, des del valor nutricional al plaer de menjar bona carn. 

A través de les experiències i el material didàctic, pretenem obrir un món sensorial i rigorós que faci valdre la raça Aberdeen Angus i el món ramader. Que ens doni les eines i els espais necessaris perquè com a consumidors puguem gaudir més i millor des del respecte cap als animals i l’entorn.

MODEL DE PRODUCCIÓ

Model de producció cíclic i sostenible

Evitem sobreproducció i el malbaratament

Tenim amb un model cíclic que pot variar segons l’època de l’any. Per això de vegades trobaràs productes fora d’estoc

Utilitzem embalatge ecològic pels enviaments

Treballem per buscar una alternativa a les bosses de plàstic per envasar al buit. A hores d’ara és l’únic envàs que conserva al 100% l’estat natural de la carn, fresca i lliure de conservants.

LES VAQUES

Benestar animal i transparència

Les vaques viuen a camp obert on pasturen en llibertat durant tota la seva vida. Les cries s’alimenten de la llet materna fins als 7 mesos i, a partir de llavors, el seu aliment és l’herba dels camps. 


Només utilitzem medicaments en el cas que sigui estrictament necessari per a la seva salut i informem amb transparència de tot. El veterinari de la masia, i un equip de nutrició especialitzat ens ajuden a tenir un bon control del seu benestar.

COMERÇ DE PROXIMITAT

Compra fàcil i directe de productors

La Musona és un projecte ambiciós que neix de la necessitat de tornar a les arrels amb una mirada renovada. Del desig d’impulsar l’evolució del sector carni cap a un model sostenible i regeneratiu. Del convenciment que és moment de recuperar el sabor de sempre amb noves maneres d’actuar que respectin el benestar animal, l’entorn i els consumidors i ens aportin noves experiències úniques, sensorials i exclusives.

Si t’agrada menjar bé, fes que cada queixalada compti.
Uneix-te a la nostra comunitat per estar al dia de tot.
formulari de compra la musona
Tens alguna pregunta o curiositat?

Avisa’ns i et donem respostes.

Pots contactar amb nosaltres a través del web, per telèfon o Whatsapp al número de telèfon 647 829 860.

Tornem a les arrels amb una mirada renovada.