la musona logo

Tenera pura raza Aberdeen
Angus, ternera de Osona.

La Musona és una empresa familiar dedicada a la cria i distribució de carn de vedella
100% Aberdeen Angus. Aspirem a crear un nou lloc pel consum de carn a través
d’experiències úniques i sabors de sempre.

Carn de qualitat. Experiències sensorials. Alimentació respectuosa.

NOS PRESENTAMOS

Te damos la bienvenida a La Musona

Un espacio en el que volver a las raíces con una mirada renovada para defender una alimentación respetuosa. On repensar la cria, la distribució i el consum de carn per avançar cap a un model sostenible i regeneratiu. On explorar noves experiències Aberdeen Angus nutritives, vivencials i d’una alta qualitat.
NUESTROS PRODUCTOS

Comença a salivar amb els nostres
productes estrella

Toda nuestra carne es Aberdeen Angus envasada en el vacío. Pruébela
UNA PROPUESTA DIFERENTE

¿Por qué La Musona?

Carn pura raça Aberdeen Angus

La Musona prové d’una empresa familiar especialista en genètica animal, per això podem garantir la puresa de la raça Aberdeen Angus, una carn molt nutritiva, tendra i saborosa gràcies al greix intramuscular que té.

Modelo sostenible y respetuoso

Ja no n’hi ha prou amb ser sostenibles, cal regenerar la terra. Garantim el benestar animal i treballem per recuperar la riquesa dels nostres camps.

Experiencias únicas y singulares

Des de la venda directa de productors, fins a degustacions al mig de la natura. Ens agrada fer la compra fàcil, aportar informació rigorosa i potenciar l’angusturisme tractant de tu a tu a les persones.

Escoger Musona es escoger carne de calidad, criada con respeto y un modelo de producción sostenible que cuida el entorno, el bienestar animal y tu alimentación.

Es apostar por una carne con raíces, un producto cuidado de inicio a fin.

¡Una carne espectacular para hacer a la brasa! ¡El entrecot y el churrasco muy TOP! Creo que nunca había probado una carne de ternera tan tierna y sabrosa como ésta.
¡Vale mucho la pena! ¡Se nota la diferencia!

DES DE LES TERRES D’OSONA

Viu l’experiència Aberdeen Angus

Compra online

El nostre sistema de producció és cíclic. Això vol dir que pots fer la teva comanda quan vulguis, però la rebràs quan hi hagi carn (1 cop al mes, aproximadament).

Suscripción

Viu l’experiència Aberdeen Angus cada mes amb la teva comanda personalitzada i accedeix a experiències exclusives per nodrir-te en tots els sentits.

Alimenta’t amb carn respectuosa i 100% natural.
Viu l’experiència Aberdeen Angus.

cristina puigdollers equip la musona

Cristina Puigdollers, Fundadora

Soy Cristina, fundadora de La Musona y firme defensora de la necesidad de repensar el consumo de carne para que comerla sea fruto de una elección respetuosa con el bienestar animal, el entorno y cada uno de nosotros.

Fundar La Musona és haver connectat les meves necessitats com a mare, filla, dona i empresària. És sumar l’experiència de la família per crear espais de connexió, gaudi, benestar i salut al voltant d’una bona taula per poder continuar oferint l’excel·lència de sempre amb una mirada renovada.

A La Musona explorem el gaudi respectuós. Garantim el respecte absolut perquè sabem que només així podem brindar experiències sensorials, exclusives i d’un alt valor nutritiu.

Descobreix-nos i suma’t a l’aventura.

La Musona es una forma de entender la vida y el sector cárnico.

Newsletter - La Musona cristina puigdollers compra online angus
Vols formar part de la llista de clients i rebre tota la nostra informació?
Deixa’ns el teu correu i t’informarem de totes les novetats.
RESPONSABLE TRATAMIENTO: LA LLUÇANESA, S.L. FINALIDAD: Atender la solicitud del usuario. LEGITIMACIÓN: Consentimiento del interesado. CESIONES: No se prevén cesiones, excepto por obligación legal o requerimiento judicial. DERECHOS: Acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación, portabilidad, revocación del consentimiento. Si considera que el tratamiento de sus datos no se ajusta a la normativa, puede acudir a la Autoridad de Control (www.aepd.es). INFORMACIÓN ADICIONAL: política de privacidad.