la musona logo

Som una empresa familiar que, com tu, estimem la terra i els animals i gaudim al voltant d’una bona taula.

Des de les terres d’Osona, ens dediquem a la cria i distribució de carn de vedella 100% natural pura raça Aberdeen Angus i creem experiències úniques d’angusturisme.

Acompanya’ns a tornar a les arrels amb una mirada renovada

Des de La Masia situada a la comarca d’Osona, aspirem a ser un espai on repensar la cria, la distribució i el consum de carn per contribuir a la transició del sector carni cap a un model 100% sostenible i regeneratiu.

Treballem per garantir una alimentació respectuosa amb tu, el benestar animal i el planeta. I per oferir carn d’un alt valor nutritiu amb el sabor de sempre a través d’experiències innovadores, úniques i singulars.

Què t'oferim?

la musona angus raza osona vedella angus masies de roda

Vedella pura raça Aberdeen Angus

Tasta una de les millors carns del món pel seu alt valor nutritiu i sabor prèmium. Criada a les nostres terres amb plena garantia de la seva puresa. 

Experiències úniques i singulars

Viu moments únics en família, aprèn a degustar tots els matisos del sabor de la carn, experimenta el dia a dia de La Masia. Tot això i més, a La Musona.

Aquesta és la nostra filosofia

A més de ser capaços de garantir la puresa de la raça i un model respectuós.

Treballem per oferir serveis que van més enllà de la cria, la distribució i la venda de carn.

Explorem tot el món de l’Aberdeen Angus. Des de les experiències a la història, des del valor nutricional al plaer de menjar bona carn.

A través de les experiències i el material didàctic, pretenem obrir un món sensorial i rigorós que faci valdre la raça Aberdeen Angus i el món ramader. Que ens doni les eines i els espais necessaris perquè com a consumidors puguem gaudir més i millor des del respecte cap als animals i l’entorn.

Vedella 100% Aberdeen Angus
Vedella 100%
Aberdeen Angus
Ramaderia Extensiva - Nosaltres

Ramaderia extensiva i agricultura regenerativa

Model Sostenible - Nosaltres

Model cíclic,
i sostenible

Benestar Animal - Nosaltres
Transparència
i benestar animal
Comerç proximitat - Nosaltres
Compra fàcil i
de proximitat

Aquests són els valors que ens fan de guia

Respecte

Respectem el benestar animal, l’entorn i els consumidors. Aquesta és la nostra prioritat. Si no hi ha respecte, no hi pot haver gaudi.

Família

Sentim orgull de ser una empresa familiar que fa xarxa per avançar cap a una nova manera de consumir carn.

Gaudi

Creem experiències exclusives que aporten benestar. Aportem un alt valor nutritiu saborós al paladar amb cada peça de carn.

Compromís

Cuidem els detalls i anem un pas més enllà per garantir el benestar animal, la transparència en la informació i la puresa de la raça.

Creem experiències i productes prèmium amb un sol objectiu: gaudir de veritat des del respecte i l’apreciació pel que és bo.

Coneix a l’equip

la musona cristina puigdollers

Cristina

“Gestionar La Musona em permet aportar el meu granet de sorra en millorar el benestar de les persones, les vaques, els bous, els vedells i el planeta.”

la musona jesus navarro

Jesús

“Vaig créixer en un herbolari i ara fa més de 20 anys que cuido les vaques, els bous i les vedelles en cada moment del seu cicle de vida. Consentir-les és la meva passió.”

la musona vedella angus

Vaques, toros i vedelles

“Tot i que venim d’Escòcia, la nostra llar és La Musona. Aquí creixem amb llibertat i benestar perquè et puguis alimentar de manera saludable i respectuosa.”

la musona carme vilarrasa

Carme

Preparo la teva comanda i m’il·lusiono cada vegada que ho faig. A casa de sempre hem menjat productes de proximitat i respectuosos, així que soc fan número 1 d’aquest projecte.

Roser

Tenir cura dels missatges, pensar en l’estratègia de comunicació i, en definitiva, establir un diàleg amb vosaltres em permet viure La Musona d’una manera molt màgica.

la musona clara roma

Clara

Creo bellesa i transmeto els valors de La Musona a través de tota la comunicació visual de la marca, i això em fascina perquè connecto molt profundament amb el projecte.

la musona cristina millas

Cristina

Assegurar que tota la part tècnica funciona és la meva responsabilitat i m’alegra saber que estic contribuint a que un projecte amb el qual em sento tan alineada funcioni.

Junts és possible

La Musona és un projecte ambiciós que neix de la necessitat de tornar a les arrels amb una mirada renovada.

Del desig d’impulsar l’evolució del sector carni cap a un model sostenible i regeneratiu. Del convenciment que és moment de recuperar el sabor de sempre amb noves maneres d’actuar que respectin el benestar animal, l’entorn i els consumidors i ens aportin noves experiències úniques, sensorials i exclusives.

Si t’agrada menjar bé, fes que cada queixalada compti.  Uneix-te a la nostra comunitat per estar al dia de tot.

Newsletter - La Musona cristina puigdollers compra online angus

Subscriu-te al nostre butlletí!

Estigues al dia de tot el que passa a La Musona. Cada setmana rebràs les últimes novetats en primícia, incloses les dates de les entregues de carn.

RESPONSABLE TRATAMIENTO: LA LLUÇANESA, S.L. FINALIDAD: Atender la solicitud del usuario. LEGITIMACIÓN: Consentimiento del interesado. CESIONES: No se prevén cesiones, excepto por obligación legal o requerimiento judicial. DERECHOS: Acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación, portabilidad, revocación del consentimiento. Si considera que el tratamiento de sus datos no se ajusta a la normativa, puede acudir a la Autoridad de Control (www.aepd.es). INFORMACIÓN ADICIONAL: política de privacidad.