la musona logo

Descripció

Alimentar-te amb vedella de la raça Aberdeen Angus és nodrir-te d’una de les millors races del món gràcies al greix intramuscular que conté, que és insaturat i, per tant, saludable, i fa que sigui una carn de molt tendra, sucosa i saborosa.

  • Carn 100% natural
    Provinent de vaques criades a camp obert i alimentades amb l’herba i el farratge del camp on pasturen. Evitem al màxim l’ús de medicaments i no afegim ni additius ni conservants per conservar la carn en el seu estat natural.
  • Carn 100% fresca
    Carn sense processar, envasada al buit per conservar la seva caducitat natural. La reps en un màxim de 24 h després de ser tallada.
  • Carn 100% Aberdeen Angus Garantim la qualitat i puresa de la raça gràcies al coneixement genètic de l’empresa familiar de la qual prové La Musona. Un equip de nutreòlegs i veterinaris cuiden les vaques, toros i vedelles adaptant-se a cada fase del seu creixement.

Com t’arribarà a casa?

Tots els nostres productes aniran envasats al buit.

Com cuinar-la?

Assegura’t de treure la carn de la bossa un mínim de 2 h abans de cuinar-la perquè agafi la temperatura ambient.

Model de producció cíclic

Per garantir un sistema de producció respectuós que eviti la sobreproducció i el malbaratament, treballem amb un model cíclic que pot variar segons l’època de l’any. Per això pot ser que el producte no estigui disponible en aquests moments. Si és el cas, torna a passar per la botiga ben aviat i el trobaràs. Gràcies per sumar-te a una nova manera de consumir la carn, més sostenible, més conscient i més respectuosa.

Filet

11,27 

100% NATURAL | 100% ABERDEEN ANGUS | 100% FRESCA

Prové de la part més noble de la vaca. Sense greix, molt tendre i gustosa, és una peça molt valorada i de la que se’n obté menys quantitat, per això la solem vendre en petites porcions.

Informació addicional

Pes 0,2 kg
Dimensions 40 × 40 × 20 cm

Per compres inferiors a 80 € el cost d’enviament és de 9,50 €.