la musona logo
entrecot la musona

Descripció

Alimentar-te amb vedella de la raça Aberdeen Angus és nodrir-te d’una de les millors races del món gràcies al greix intravenós que conté, que és insaturat i, per tant, saludable, i fa que sigui una carn de molt tendra, sucosa i saborosa.

  • Carn 100% natural
    Provinent de vaques criades a camp obert i alimentades amb l’herba i el farratge del camp on pasturen. Evitem al màxim l’ús de medicaments i no afegim ni additius ni conservants per conservar la carn en el seu estat natural.
  • Carn 100% fresca
    Carn sense processar, envasada al buit per conservar la seva caducitat natural. La reps en un màxim de 24 h després de ser tallada.
  • Carn 100% Aberdeen Angus

    Garantim la qualitat i puresa de la raça gràcies al coneixement genètic de l’empresa familiar de la qual prové La Musona. Un equip de nutreòlegs i veterinaris cuiden les vaques, toros i vedelles adaptant-se a cada fase del seu creixement.

IMG-20220704-WA0052

Com t’arribarà a casa?

Tots els nostres productes aniran envasats al buit.

Com cuinar-la?

Assegura’t de treure la carn de la bossa un mínim de 2 h abans de cuinar-la perquè agafi la temperatura ambient.

Icone Paella
Paella
Icone Brasa
Brasa
Icone Planxa
Planxa

Model de producció cíclic

Per garantir un sistema de producció respectuós que eviti la sobreproducció i el malbaratament, treballem amb un model cíclic que pot variar segons l’època de l’any.

Per això pot ser que el producte no estigui disponible en aquests moments. Si és el cas, torna a passar per la botiga ben aviat i el trobaràs. 

Gràcies per sumar-te a una nova manera de consumir la carn, més sostenible, més conscient i més respectuosa.

Entrecot

43,27 

100% NATURAL | 100% ABERDEEN ANGUS | 100% FRESCA

Gaudeix del sabor més prèmium amb el nostre entrecot 100% Aberdeen Angus, utilitzat per xefs i gurmets de la carn. La peça prové del llom sense os, per tant, és carn magra amb una melositat, tendresa i sabor que la converteix en una delícia culinària.

Per compres inferiors a 80 € el cost d’enviament és de 9,50 €.