la musona logo

Raça Aberdeen Angus

la musona raca aberdeen angus osona carn vedella gurmet

Procedent del nord-est d’Escòcia, la vedella Aberdeen Angus és una de les carns més demandades al nostre país. L’extraordinària qualitat de la carn fa que sigui reconeguda a escala mundial.

El plaer gurmet

Quan convertim una cosa tan quotidiana com menjar en una experiència per la seva qualitat i valor nutritiu, convertim la quotidianitat en una experiència gurmet

Al camp de les hamburgueses, per exemple, la carn d’Aberdeen Angus és, sens dubte, una de les millors carns. El secret? El seu característic vetejat fan que sigui molt sucosa, tendra i  amb un sabor intens. A més, la seva textura i sabor fan que s’adapti a la perfecció als clàssics ingredients amb què solem acompanyar les hamburgueses.

Fa més d’una dècada que la carn Aberdeen Angus es va començar a comercialitzar amb més freqüència a la restauració, especialment als Estats Units. Des de llavors, la seva fama no ha deixat de créixer i el consum s’ha expandit per tot el món.

la musona chuleton angus osona comprar online pura raza

Origen de la carn Aberdeen Angus

Originària d’Escòcia, la raça Aberdeen Angus pertany a les quatre races de producció càrnia millor considerades, tant en bestiar pur com en creus. Al segle XIX es va estendre a altres països com Argentina, Uruguai, Austràlia i els Estats Units. D’aquesta manera, a Amèrica es van establir les ramaderies més importants de bestiar pur i es van formar noves races a partir de la genètica Aberdeen Angus.

la musona angus escocia osona carn vedella ternera angus compra online

La raça Aberdeen Angus és realment especial

Els animals d’aquesta raça són de mida mitjana, i poden ser de color negre o d’un color vermellós homogeni.  És una raça que s’ha estès per tot el món gràcies a la seva enorme capacitat d’adaptació, rusticitat i habilitat per rumiar

Característiques de la raça Aberdeen Angus

Els trets de la raça i la manera com es cuiden els animals determinen totalment la qualitat que s’obté de la seva carn. Les característiques principals de l’Aberdeen Angus són:

 

Temperament plàcid

Si per alguna cosa destaca la raça Aberdeen Angus és pel caràcter dòcil i tranquil. Poden conviure sense cap problema entre ells, ja que no competeixen pel territori ni busquen un grau de domini sobre el terreny. Destaquen per ser un bestiar molt noble i agradable.

 

Pelatge i aparença inconfusible

Un altre dels signes inequívocs d’aquests animals és el color negre del pelatge. A més, destaquen per no tenir banyes, cosa que facilita també la seva manutenció, ja que hi ha menys risc de lluites d’estatus i s’eviten lesions físiques que es poden provocar per accident entre elles.

 

Fertilitat i instint maternal

Tenen una gran fertilitat i són sexualment longeves. A més, el seu instint maternal està molt desenvolupat i tenen una magnífica producció lletera per als seus vedells.

L’Aberdeen Angus és una raça bovina de carn molt antiga. És la raça més criada del món i el seu nom prové de la regió d’Escòcia de la qual és originària. És un animal molt productiu, sense banyes i amb el pèl curt i negre.

la musona angus escocia raza pura compra online masies de roda

Beneficis de la carn Aberdeen Angus

És una carn que es caracteritza per les vetes. És a dir, el greix intramuscular li aporta grans beneficis. Per això la USDA (Departament d’Agricultura dels Estats Units) la situa al primer grup de qualitat de la raça bovina.

A més de l’excel·lent textura i el seu inconfusible sabor, la carn Aberdeen Angus té àcids grassos Omega 3, per la qual cosa és baixa en colesterol. I també aporta ferro i vitamines B13 i B3.

Carn Aberdeen Angus de La Musona

La raça Aberdeen Angus és una de les millors carns gurmet del món i com a tal la tractem amb respecte i afecte. Cuidem els animals i els mimem perquè, arribat el moment, puguis experimentar al complet la seva sucositat i el seu gust tendre.

la musona carn aberdeen angus osona compra online botiga

Oferim qualitat prèmium en tots els nostres productes Aberdeen Angus perquè garantim la noblesa de la raça, assegurem el benestar animal i cuidem el producte d’inici a fi.

Vaques, toros i vedells criats en un entorn idoni

Ens encarreguem personalment de garantir el seu benestar animal, minimitzant el seu estrès i aconseguint un grau de confort òptim para garantir que la noblesa de la raça es manté en tot moment. 

Totes les nostres vaques, toros i vedells són criats a les nostres granges d’Osona, on pasturen i reposen amb una alimentació 100% natural seleccionada per professionals i de màxima qualitat.

A més, a les nostres instal·lacions disposen d’un bon espai per viure, enllitat diari perquè els animals sempre comptin amb palla neta i seca; bona salut, sense ús d’antibiòtics, i bon maneig, evitant-ne l’estrès i maximitzant la qualitat de la carn.

 

No et quedis amb les ganes, tasta una de les millors races del món.

Compartir:

Articles relacionats