la musona logo

Descripció

Alimentar-te amb vedella de la raça Aberdeen Angus és nodrir-te d’una de les millors races del món gràcies al greix intravenós que conté, que és insaturat i, per tant, saludable, i fa que sigui una carn de molt tendra, sucosa i saborosa.

  • Carn 100% natural
    Provinent de vaques criades a camp obert i alimentades amb l’herba i el farratge del camp on pasturen. Evitem al màxim l’ús de medicaments i no afegim ni additius ni conservants per conservar la carn en el seu estat natural.
  • Carn 100% fresca
    La reps en un màxim de 24 h després de ser tallada i està envasada al buit per conservar la seva caducitat natural. / Carn sense processar, envasadda al buit, dincs la seva data de caducitat.
  • Carn 100% Aberdeen Angus
    Garantim la qualitat i puresa de la raça gràcies al coneixement genètic de l’empresa familiar de la qual prové La Musona. A més, totes les vaques són cuidades per un equip de nutreòlegs i veterinaris que s’encarreguen de gestionar les seves necessitats i dieta en cada fase del seu creixement.

Com t’arribarà a casa?

Tots els nostres productes aniran envasats al buit.

Com cuinar-la?

Tots els nostres productes aniran envasats al buit.

Icone Cassola

Cassola

Icone Forn

Forn

Icone Paella

Paella

Model de producció cíclic

Per garantir un sistema de producció respectuós que eviti la sobreproducció i el malbaratament, treballem amb un model cíclic que pot variar segons l’època de l’any.

Per això pot ser que el producte no estigui disponible en aquests moments. Si és el cas, torna a passar per la botiga ben aviat i el trobaràs. 

Gràcies per sumar-te a una nova manera de consumir la carn, més sostenible, més conscient i més respectuosa.

Assegurem la qualitat de vida animal

GARANTIM RESPECTE

Evitem la sobreproducció i el malbaratament

GARANTIM QUALITAT

Ossobuco

16,26 

100% NATURAL | 100% ABERDEEN ANGUS | 100% FRESCA

L’ossobuco és un producte gurmet que prové de la part més alta i carnosa de les potes de la vaca. És un tall a rodanxes extremadament gustós amb una textura molt tendre ideal per un bon estufat. Pots haver-ne sentit anomenar-los com a “morcillo” o “zancarrón”.

Per compres inferiors a 80 € el cost d’enviament és de 9,50 €.