la musona logo

Descripció

Alimentar-te amb vedella de la raça Aberdeen Angus és nodrir-te d’una de les millors races del món gràcies al greix intravenós que conté, que és insaturat i, per tant, saludable, i fa que sigui una carn de molt tendra, sucosa i saborosa.

  • Carn 100% natural
    Provinent de vaques criades a camp obert i alimentades amb l’herba i el farratge del camp on pasturen. Evitem al màxim l’ús de medicaments i no afegim ni additius ni conservants per conservar la carn en el seu estat natural.
  • Carn 100% fresca
    La reps en un màxim de 24 h després de ser tallada i està envasada al buit per conservar la seva caducitat natural. / Carn sense processar, envasadda al buit, dincs la seva data de caducitat.
  • Carn 100% Aberdeen Angus
    Garantim la qualitat i puresa de la raça gràcies al coneixement genètic de l’empresa familiar de la qual prové La Musona. A més, totes les vaques són cuidades per un equip de nutreòlegs i veterinaris que s’encarreguen de gestionar les seves necessitats i dieta en cada fase del seu creixement.

Com t’arribarà a casa?

Tots els nostres productes aniran envasats al buit.

culata-envasat-musona

Com cuinar-la?

Assegura’t de treure la carn de la bossa un mínim de 2 h abans de cuinar-la perquè agafi la temperatura ambient.

Icone Paella
Paella
Icone Brasa
Brasa
Icone Planxa
Planxa

Model de producció cíclic

Per garantir un sistema de producció respectuós que eviti la sobreproducció i el malbaratament, treballem amb un model cíclic que pot variar segons l’època de l’any.

Per això pot ser que el producte no estigui disponible en aquests moments. Si és el cas, torna a passar per la botiga ben aviat i el trobaràs. 

Gràcies per sumar-te a una nova manera de consumir la carn, més sostenible, més conscient i més respectuosa.

Assegurem la qualitat de vida animal

GARANTIM RESPECTE

Evitem la sobreproducció i el malbaratament

GARANTIM QUALITAT

Mitjana

78,64 

100% NATURAL | 100% ABERDEEN ANGUS | 100% FRESCA

Gaudeix del sabor més prèmium amb el nostre txuletón 100% Aberdeen Angus, utilitzat per xefs i gurmets de la carn. La peça correspon al llom que conté l’os o costella. És carn magra amb una melositat, tendresa i sabor que la converteix en una delícia culinària.

Es recomana treure mínim 30 minuts abans de menjar la peça de la nevera, perquè vagi agafant temperatura.

Encarrega el teu txuletón. Escriu-nos o truca’ns.

Per compres inferiors a 80 € el cost d’enviament és de 9,50 €.